8/19/2015

Magic Mike XXL

Vasárnap végre eljutottunk barátnőimmel moziba, hogy megnézzük, tényleg nem egyszerű meló, ugyanis kb 3 moziban játsszák összesen Pesten...no de jöjjön az élménybeszámoló és a kritika :)


Először is tisztázzuk: ez a film chippendale fiúkákról szól, tehát senkinek ne legyenek illúziói, hogy esetleg mélysége lesz a történetnek...Hogy ezt miért érdemes tisztázni? Hát azért, mert amikor kifelé jöttünk a teremből két csaj épp ezt fikázta a filmen...hogy "mert ez már majdnem pornónak is beillett", nos:
  1. mégis mit vártál, ha tudod miről szól a film?
  2. ha ez szerinted a pornó, akkor kisszivem mit mondanál a Szürkére, hogy az igazi pornót ne is említsem...
  3. ha beülsz egy ilyen filmre ne égesd már magad, hogy azt a részét kritizálod, amiért megvetted a mozijegyed, mert a csajok többsége pont ezért vette...
  4. a LEGFONTOSABB: közel sem volt pornó jellege!!!
A teremben természetesen csajtúltengés volt, összesen 5 srác volt, ebből talán 1 volt, akit nem a barátnője rángatott be. Végig vihogtuk a filmet, nagyon nagy jelenetek voltak benne, még a fiúk is élvezték, konkrétan egyszer az egyikőjük úgy röhögött, hogy elnyomta a csajos vihogást...:D Tényleg jó poénok vannak benne. :)

Ezek tükrében akkor gyorsan a filmről: sztori nincs, időnként villant, mintha akarna adni valami tartalmat a dolognak, de készüljetek...nincs tartalom! Lelövöm az elején a poént, de én speciel hangosan felnyögtem a végén csalódottságomban, olyan függő véget hagytak, hogy konkrétan mintha a jelenet közepén elvágták volna!!! Fájt!!! 
DE: drága Channing Tatum még mindig eszméletlenül tud táncolni, és bár az arcán már láthatjuk, hogy nem hamvas 20as, hanem érett 30as, de még szerintem sokan tudnánk vele mit kezdeni...:) Joe Manganiello (Nagyfarkú Richie) leginkább továbbra is a True Blood vérfarkas alfájaként marad meg nekem, bár elég mókás vonulat volt a filmben az ő problémája a nőkkel, és hogy "egyik üvegcipó sem illik az ő hatalmas lábára" (ez filmes idézet, nagyon beteg hasonlat, és kegyetlen megoldása lesz :) ) 
Amit nagyra értékeltem a filmben, az az volt, hogy az első rész irritáló szereplőit kiszedték, mint Dallas, Mike barátnője és a Kölyök...És a másik, amit imádtam a folytatásban, az az volt, hogy nem drogos delíriumban zajlik az egész film, kb 2szer tépnek be, és annyi. Utálom a drogokat, de a filmekben és könyvekben kifejezetten szenvedősnek érzem, ha ilyen világot látok...Jó volt még, hogy a tánc és nem a vetkőzés volt a központi elem. Jó koreók voltak benne.

Igazából azóta vártam nagyon, hogy megnézhessem a filmet, amióta megnéztem a Hollywood Hírügynökség kritikáját...Gergő videóit amúgy is imádom, de ez most itt nem a rajongásomról szól! :) A videót nagyon ajánlom mindenkinek, de nem linkelem be, Youtube - Magic greg xxm alatt megtaláljátok! Gergő ott erősen támadja férfitársait is, amire csak egy hatalmas ÁMEN! volt a válaszom, azután pedig véleménye a filmről, kb mindennel egyetértek, a videó meg hatalmas lett! Érdemes megnézni! :)

A film tetszett, jobb lett, mint az előző, de tényleg ne várjunk tőle nagy dolgokat. A fiúk továbbra is használhatóak. Már miattuk is érdemes megnézni. :) Jó szórakozás, azaz kb nyálcsorgatást hozzá!

Alakulóban van egy könyvkritikám, remélem az is tetszeni fog, a párkeresős bejegyzések pedig úgy veszem észre , hogy sikert aratnak...nemsokára nekiesek egy komolyabb részének, azaz társkeresőzni fogok, és megírom a tapasztalatokat! :)
Pusszantás!