12/10/2018

Életjel! :)

Sziasztok!
Tudom, állandóan csak magyarázkodok, amiért eltűntem, de az elmúlt évben egy elég komoly "projekt" előkészítése volt folyamatban, emellett az új munkakör is sokat kivett belőlem. Olvasni sem volt időm. Viszont az új "projekt" a blog tartalmára is kihatással lesz. :)
Többen tudják, hogy tavaly nyáron Lovaggal elhatározásra jutottunk, miszerint magunk mögött hagyjuk kis hazánkat, és a szigetország északabbi területén próbálunk szerencsét.
Nos, ez kicsit több, mint 1 év "előkészület" után meg is valósult. Ígértem, hogy írni fogok róla, és ezt be is tartom, a jó és rossz részéről egyaránt. Azonban ezt úgy akartam megcsinálni, hogy tudom, hogy a végkifejlet melyik irányba halad majd. Volt egy elég nehéz időszakunk, amiről fogok bejegyzést készíteni, de amikor megéltük, akkor úgy éreztem, hogy ha akkor írom, az nagyon nyavalygósra sikerülne. Most, hogy már minden sínen van, vagy legalábbis úgy tűnik, így nyugodtabban és összeszedettebben tudok majd nektek beszámolni az elmúlt 2 hónapról. :)
Több részletben fognak jönni az infók, főleg, amikor olyan téma lesz, ami fontos a kiköltözés előtt állóknak. :)
Várhatóan szó esik majd az előkészületekről, a kijutásról, a tervekről, a megvalósításról, a buktatókról, a nehéz időszakról, itteni ügyintézésről, munkakeresésről (mindkettőnkéről), költözésről és költöztetésről, főzésről, nyelvről, meg arról, ami titeket is érdekel :)
Lesznek képek is, amiket útjaink során lőttem, szeretek fotózni, de nem vagyok egy profi, aki 20 percig állítgat egy fényképezőgépet, hogy minden tökéletes legyen  a képen, így telefonnal készült, gyors fotókat várjatok, semmi extrát. :)
A blog pedig, ahogy lesz némi időm egy pici fazonigazításon megy majd át. :)
Addig is sok pusszantás a pici pocitokra!

Ui: Ha van olyan kérdésetek, amire mindenképpen szeretnétek, hogy kitérjek, nyugodtan jelezzétek bármikor.