7/16/2015

Az az ominózus cicanadrág!

Nos igen, sokan tudjátok rólam, hogy a cicanadrág az, ami nálam mindig kiveri a biztosítékot...na de miért is?!

Az alapvető problémám nem is magával a ruhadarabbal van, hanem azzal, hogy a női nem jelentős többsége rosszul hordja!

Először is tisztázzuk, hogy 2 ruhadarab fogalmát keverik az emberek: a cicanadrág és a leggings...Előbbi a jégeralsó női megfelelője, utóbbi egy vastagabb anyagú, lábfej nélküli harisnyanadrág. A közös a kettőben az, hogy alsó ruházat! Ezt nem tudom eleget hangsúlyozni! Életem során fehérnemű boltban is dolgoztam, így jobb, ha ezt elhiszitek nekem.
Ha pedig alsó ruházat, akkor egy kategória a fehérneművel, azaz  ezeket magukban hordani ugyanaz, mintha egy szál bugyiban mászkálnának a nők...már pedig ezt ugyebár nem tesszük! De ha nem is a bugyihoz hasonlítjuk, akkor maradjunk meg az azonos típusú cuccoknál...kimennétek az utcára egy szál trikóban és egy nejlon harisnyanadrágban, vagy combfixben? Gyanítom nem, akkor ha arra szerintetek is kell valamit venni, akkor erre nem?!
Tehát a lényeg: vegyetek rá egy szoknyát, vagy nadrágot, vagy egy olyan hosszú felsőt, ami legalább a feneketek alá ér!
Ja, és ha már fenék: hölgyeim, nincs olyan akin ez tökéletesen állna magában, még a legvékonyabb lányoknak is kidobja a nem létező narancsbőrét és hurkáit...arról ne is beszéljünk, hogy még ha az anyaga nem is lenne olyan vékony, hogy átlátszik, annyira tapad, hogy ránézésre nőgyógyászati vizsgálatot lehet végezni azokon, akik hordják! UNDORÍTÓ ÉS KÖZÖNSÉGES!
És hogy a teltebb hölgyeket mi viszi rá, hogy felvegyék, arról végképp fogalmam sincs...értem én, hogy divat, de néztetek már tükörbe?! Nem minden áron kell követni a divatot, már pedig szerintem ott a határ, ha az ember lánya jobban hasonlít egy kötözött sonkára, mint egy csinos nőre...szépek lehettek e nélkül is, sőt csak szebbek lehettek nélküle...!
A tavaszi, nyári időszakban is kiborít a sok alsóneműben pompázó csajszibarack...de könyörgöm, télen nem fagy be mindenetek??? Nem kívánok senkinek rosszat, de higgyétek el, egy felfázás nem sétagalopp...és nem a vén trotty beszél belőlem...ami nem is vagyok :) Lehet az bármilyen vastag, az akkor is csak egy alsónemű, ami nem erre lett kitalálva, ergó, vegyetek már rá valamit, mert attól is kockára fagyok, hogy rátok nézek!

De nem szaporítom tovább a szót, röviden ennyi a bajom a cicanadrággal, tehát kérve kérek mindenkit: VEGYETEK VALAMIT MAGATOKRA, AMI ELTAKARJA A HÁTSÓTOKAT, HOGY INTIMEBB RÉSZEKET NE EMLÍTSEK, AMIRE NEM VAGYUNK KÍVÁNCSIAK! (Vagy akkor ezentúl ugyanilyen lazasággal rohangáljatok nejlonharisnyában csak trikóval...)

Köszi a figyelmet! :)