8/01/2017

NYEREMÉNYJÁTÉK!!!! - Napernyő protektorátus kötetért

Üdvözletem drága Teasüteményeim!

Íme, megérkezett a nyereményjáték is, amit beígértem az én drága cukorborsóimnak! A nyeremény kötetet a fordító, tejszínes pudingpohárkánk, Miks-Rédai Viktória ajánlotta fel nekünk, amit ismét nagyon köszönünk!
Mivel a sorozat népszerűsítése a cél, ezért kérlek titeket szirombontó körömvirágaim, hogy a lenti feltételeket olvassátok el, és lehetőleg a nyereményjáték ideje alatt (legalább) teljesítsétek is őket!

A nyereményjáték résztvevői között 1 db könyv kerül kisorsolásra, melyet a nyertes választhat ki a megjelent négy kötet közül! A sorsolást követően a nyertes emailben/moly.hu üzenetben lesz értesítve, az értesítést követően, ha nem reagál 48 órán belül, úgy új nyertest sorsolunk!
A játék augusztus 31-ig tart, szeptember 1-én sorsolás!
Amennyiben részt veszel a nyereményjátékon, azzal elfogadod, hogy az ott adott válaszok felhasználhatóak a sorozat népszerűsítését szolgáló célokra!

A játék feltételei:
  1.  moly.hu -n kedvenceld a Napernyő Protektorátus sorozatot (az egyik könyv címe melletti sorozatcímre kattintasz, a felugró ablakban pedig csillagozod a sorozatot)
  2.  moly.hu -n kívánságlistára tedd fel a vágyott részt (ha az egész sorozat fent van, akkor megjegyzésben jelöld, hogy melyiket szeretnéd  megnyerni)
  3.  töltsd ki az alábbi kérdőívet
  4.  a kérdőív első része kötelező adatokból áll, a másodikból pedig kötelezően egy kérdésre kell válaszolni, a többit csak ha szeretnéd, akkor kell kitölteni...! (minden választ a legkitörőbb örömmel fogadok)

A kérdőívet itt tudjátok kitölteni!  

Sok szerencsét mindenkinek, és köszönöm, hogy részt vesztek!