9/01/2017

NYEREMÉNYJÁTÉK EREDMÉNY!!! Napernyő Protektorátus

És elérkezett ez a nap is! Munkahelyemen korlátozott lehetőségeim vannak, így nehézkes volt a sorsolás, de azért megoldottam, hogy ne kelljen tűkön ülnötök egész nap! No, de azért még húzom kicsit az időt, egy kis statisztikával!
Megdöbbentő, de 112 jelentkező volt a nyereményjátékra, az oldal számlálójának pedig, ha hihetek, akkor a bejegyzést magát 422-en olvasták!!! Köszönöm mindenkinek a részvételt! Az, hogy nem nyertetek, ne vegye el a kedveteket a könyv elolvasásától, érdemes egy próbát tenni vele! ;)

Nagyobb kiértékeléssel, és a beküldött szövegeitekkel később érkezem, előbb fel kell dolgoznom ezt a hatalmas adatmennyiséget... :)
Azért egy kis statisztika, a résztvevők nagy része még nem olvasta a sorozatot, többen az utolsó rész megjelenésére várnak, ahogy az sejthető is volt, valamint, ebből adódik az is, hogy legtöbben az 1. részre pályáztatok, egészen pontosan a jelentkezők 64%-a!

De nem is húzom tovább a dolgot,  jöjjön a nyertes!
Dobpergés, meg miegymás, and the winner is:
Gratulálok, a nyereményed, ha jól olvasom a kis táblázatomat, nem más, mint egy Lélektelen! Még a mai napon felveszem veled a kapcsolatot a postázás/átadás részleteivel kapcsolatban!