8/03/2015

The Selection part 1. :) avagy az Ismerkedés...

Kérdeztétek, hogy mi a véleményem az ismerkedésről, párválasztásról, szerelemről, és az ezekhez kapcsolódó témákról, mint mondjuk a társkeresőzés...ez nem egy bejegyzéses dolog lesz, már ha mélyebben bele akarok merülni egy-egy témába, mert gondolom nem pár sort olvasnátok róluk.


Először is általában a mai helyzetekről, azaz hogyan, hol és milyen esélyekkel ismerkedünk, ismerkedhetünk.
A mai fiataloknak, és fiatal felnőtteknek, de szerintem mondjuk a legtöbb korosztálynak nehezebb ismerkednie, mint régebben. Erről nem elsősorban az elfacebookosodó lakosság tehet, hanem az ok az ismerkedés lehetőségének hiányában keresendő... Persze, mindig akadnak kivételek, de ahogy azt már előttem, egy nagyon okos filmben (Nem kellesz eléggé) már megírta egy zseniális forgatókönyvíró:
"Csakhogy mi a szabály vagyunk, nem a kivétel...!"
Gondoljuk csak végig a lehetőségeinket: 
- szórakozóhelyek/diszkók: persze, a "tartós kapcsolatok" színhelye...egy frászt, bár hallottunk már tündérmeséket arról, hogy ott ismerkedtek össze, és boldogan éltek, amíg...de hagyjuk már, nem, ott max alkalmi kapcsolatokra, vagy egy éjszakás boldogságra bukkanhatunk...

- utazás közben: hányszor hallottam már, hogy mert ha az utcán találkoznánk, vagy együtt utaznánk, biztos akkor is leszólítanálak...nos akkor kérdem én, hol is vannak ezek a bátor férfiemberek? Senki nem mer kockáztatni, de ennek szerintem fogok egy külön bejegyzést szentelni, mert van pár sztorim a dologhoz, sőt, ha van nektek is, akkor örömmel várom a tapasztalatokat! :)

- egy beülős helyen: na már most, oda azért ritkán megy az ember egyedül, ha pedig mégis, akkor okkal. De, ugyanaz a helyzet, mint mondjuk az utazásnál, odamennétek valakihez, aki tetszik, hogy megszólítsátok? Szerintem hacsak a pia és a veletek lévő haverok nem bátorítanak eléggé, nem tartom esélyesnek a dolgot...ha mást nem a másikkal lévő csoport úgyis elriaszt a gondolattól.

Manapság pedig munka után többnyire vagy a dolgunkra, vagy haza rohanunk, a négy fal között pedig csak a már jól megszokott arcokkal találkozhatunk...
Mi is a gond?Leginkább az, hogy nem tudhatjuk, hogy a kiszemelt "szingli" -e vagy sem...már pedig nyulak vagyunk kockáztatni ekkora beégést :) Komolyan mondom, rendszeresíteni kéne a mindennapokban is a Hódítás éjszakájáról ismert karszalagokat, amivel jelezhetnénk, hogy szabad a pálya...:)

Tehát mi maradt? A jófej, kerítőt játszó ismerősök, a társkereső oldalak, valamint a drága, kedves, ja mégsem...Sors...vagy véletlen, vagy csoda, ki minek nevezi...de ezek mindegyike megér külön bejegyzés, és tudjátok mit? Tesztelem is a dolgokat :) Elmegyünk bulizni, megnézzük mi a felhozatal, társkeresőzünk, és még kit tudja!

De leginkább, ha gondoljátok osszátok meg velem a tapasztalatokat!
Folytatása következik... ;)
Pusszantás a ti örök kritikusotoktól! :)